De bedste bud på gode kummefrysere

I dag er kummefryseren for mange mennesker en næsten uundværlig del af hverdagen. Vi bruger den hyppigt omend, der er tale om at fryse de nyplukkede sommerbær til smoothien ned, eller om det gælder tilbuddet på de 5 kilo oksekøb fra supermarkedet. Når det kommer til at købe en ny kummefryser, kan det virke uoverskueligt, fordi markedet rummer så mange valgmuligheder. Skal man som forbruger gå efter prisen, energiforbruget, brugervenligheden, størrelsen eller noget helt femte? Mange spørgsmål kan rejse sig, når det kommer til køb af kummefryser, uanset om det er en Electrolux kummefryser eller en variant fra Siemens. Følg blot med i de følgende hvis der hersker en interesse for at finde ud af de bedste bud på en kummefryser af høj kvalitet og funktionalitet.

Electrolux EC3131AOW

En af de bedste bud på en god kummefryser er Electrolux EC3131AOW. Denne kummefryser er ekstremt energivenlig, da den kun bruger 211 kWh/år. Desuden er modellen rummelig, da den har en frysekapacitet på 292 liter. Kummefryseren indeholder yderligere kurve, som er let flytbare, hvilket øger brugervenligheden. En anden funktion er fryserens Low Frost-funktion, som medfører et mindre behov for afrimning så ofte.

Electrolux EC4231AOW

Denne model er et godt bud til personen, der ønsker fryseplads, som kan mærkes. Model EC4231AOW har en frysekapacitet på hele 400 liter, og derfor fungerer denne type kummefryser godt til mennesker, der hyppigt fryser mange madvarer ned. Desuden er denne model energivenlig og ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Scandomestic SB 60A+

Kummefryseren fra Scandomestic henvender sig særligt til forbrugeren, som ikke fryser mange madvarer ned, da denne har en frysekapacitet på 51 liter. Modellen tilhører desuden kategorien A+, hvilket betyder, at Scandomestic SB 60A+ er en meget energivenlig kummefryser. Alle kan være med, når det kommer til prisen, idet man kan få denne model til beskedne 1229 kroner.