Elektrikere Guildford – Løse Elektriske Spørgsmål – Energieffektivitet

Den 3,5 ” (8,89 cm) full colour LCD-skærm gør det nemt, klar visning af billeder. Professionel Serie af IR-kameraer, har en mere intuitiv touch screen interface, med en højere kontrast display og kompatibilitet med valgfri smart tele -, vidvinkel og makro objektiver, der kan ombyttes uden kalibrering. De har også Fluke IR-Fusion-teknologi, der optager et billede i synligt lys i tillæg til den infrarøde billede og kombinerer dem med tre forskellige driftstilstande (billede-i-Billede, fuld synligt lys, og AutoBlend), og er forsynet med Fluke Forbinde SmartView Desktop Software, med henblik på optimering og analyse af termiske billeder, generere tilpassede rapporter og eksport af billeder i forskellige formater til Fluke Connect Cloud. De nye infrarøde kameraer integrere i Fluke Connect – selskabets fuld-funktion, platform, der tillader Fluke værktøj brugerne til at modtage, lagre, visualisere, og rapporten elektronisk måling af data fra mere end 40 Fluke Tilslutte trådløse test-værktøjer. Den trådløse 279 FC er en del af Fluke Connect – et system af trådløse test-værktøjer, der kommunikerer via Fluke Connect app, eller Fluke Forbinde Aktiver software, en cloud-baseret løsning, der samler målinger for at give et fyldestgørende billede af kritisk udstyr status – så teknikere til at optage og dele både termiske billeder og elektriske målinger i realtid via deres smartphones eller tablets og automatisk overføre dem til cloud.

Det er også et medlem af Fluke Forbinde familie af trådløse test-værktøjer giver brugerne mulighed for at overføre resultaterne trådløst til en smartphone, og spar tid på indberetning til at validere arbejdet er fuldført. Billeder synkronisere trådløst direkte fra kameraet til Fluke Tilslut systemet, så billeder kan være knyttet til en aktiv rekord eller arbejde for brug af ekstra software. Dette gør det muligt for teknikere at optage og dele termiske billeder, sammen med elektriske og andre målinger, i realtid via deres smartphones eller tablets og automatisk overføre dem til cloud. Fluke Forbinde desktop software, som giver mulighed for optagelse og deling af termiske billeder i real tid via smartphones eller tabletter, eller automatisk uploade til skyen.

Fluke 279 FC TRMS Termisk Multimeter integrerer et fuldt udstyret sand RMS (TRMS) digitalt multimeter (DMM) med et termisk kamera i én enhed til hastighed fejlfinding. De 279 FC TRMS Termisk Multimeter har 15 elektrisk måling funktioner, herunder AC/DC spænding, modstand, kontinuitet, kapacitans, diode test, min/max antal og hyppighed, med avancerede funktioner som f.eks motor målinger, min/max registrering og visning hold. Fluke er nu også en fleksibel iFlex aktuelle probe med sine 279 FC TRMS Termisk Multimeter med ingen stigning i pris. Termiske kameraer er uvurderlig til at hjælpe hurtigt foretage fejlfinding af elektrisk udstyr, paneler og transformere men elektrikere og vedligeholdelse teknikere ofte ikke har adgang til én, når de har brug for det. Fluke har introduceret et lommeformat termiske imager som den første linje i forsvar for nem fejlfinding for elektrikere og industriel vedligeholdelse personale.

Nogle af de mest populære omfatter marine elektrikere, forskning elektrikere og hospital elektrikere. Efter at interagere med flere elektrikere, sammenligne de tilbud, du modtager for dit projekt. Kameraerne leverer hurtig, en-hånds brug for at udføre flere inspektioner hurtigt og præcist – ideel til intelligent/forebyggende vedligeholdelse, til industrielle, kommercielle og HVAC elektrikere, faciliteter ledere og energi revisorer. Der er ikke noget værre end at finde ud af, at du valgte den forkerte elektriske entreprenør til at gøre arbejdet for din bolig, kommercielle eller industrielle ejendomsret. Strømmen er gået ud? Har brug for nogle nye fast installerede apparater? Dette vil sikre, at det ikke resulterer i yderligere farer, når du arbejder med disse apparater. I dette tilfælde, de tyder på, at nogle midler at gøre dit hjem gratis fra elektriske farer.