Hvordan til at blive motiveret – del 1

Som en “Motivation træner” i over 20 år, har jeg forsket i emnet for “Motivation.” Det er talt om en masse, men ikke meget meget er lært eller skrevet om den. Det synes at være et ord, der unddrager sig os. Jeg ofte her folk sige: “Kan du motivere mig?” eller “Jeg skal motivere.” eller “Jeg har mistet min motivation.”

En del af udfordringen i at forstå begrebet “Motivation” er at forstå, hvad det betyder. Vi synes at have en fordrejet definition af hvad det er. Da vi ved, at ordene har positive eller negative energi tilsluttet dem, er det vigtigt, at vi ved hvilke ord vi siger og hvad disse ord betyder.

Lad os begynde vores rejse ind i forståelsen “Motivation” med en brugbar definition.

Motivation er:

Gør et valg

At handle

For et resultat

Uanset om du har lyst eller ej.

“Motivation” er om, hvad du vælger, ikke hvordan du føler. Den første myte om “Motivation” er, at det en eller anden måde har noget at gøre med hvordan du føler. Så hvis du har lyst til motion, du er motiveret, og hvis du ikke har lyst til motion, du er ikke. Hvis du har lyst til arbejder dit netværk marketing forretning, er du motiveret; Hvis ikke, du bare ikke motiverede. Hvis du føler, ligesom at gå i kirke, du er motiveret; Hvis du ikke har lyst… Og som du kan forestille dig, der er hundredvis af scenarier, som vi kunne nævne.

Når vi har accepteret en “ny definition” af “Motivation”, kan vi komme videre til at bruge det som et værktøj i vores liv til at hjælpe os med at opnå resultater.

Startende med 1. At foretage et valg.

Alt er et valg. Valg er lig med resultater. Godt valg = gode resultater. Dårlige valg = dårlige resultater. Fra den tid, du er født, indtil du dør, vil du bogstaveligt talt gøre hundreder og atter hundreder af valg. Hvert valg har et resultat. Advarsel er, at du kan foretage et valg i dag, men ikke få resultatet i dag. Resultaterne kommer stadig selvom forsinket. For at holde sig motiveret, starter vi med hvilke valg vil vi gøre for bestemte resultater i vores liv på alle områder: fysisk, mentale, åndelige, sociale, finansielle, familie.

2. at gribe ind

Når vi foretager et valg for et resultat, sindet automatisk går i tilstand af: “Hvad behøver jeg gøre for at opnå resultatet?” Dette er, hvordan vi udvikler vores handlingsplan for at vælge og opnå resultater i vores liv. Hvis du ikke ved, hvilke skridt at tage for at opnå dit resultat, du noget imod, vil gå ind i mode: “Hvor går jeg hen til lære hvad du skal gøre for at opnå dette resultat?”

Dit sind er en kraftfuld ven eller fjende. Med alle de mange år på at studere sindet, ved vi stadig så lidt om det. Det blev oprettet for at hjælpe dig. Desværre med nogle af vores gamle negative programmering hjælpe ofte vores sind ikke os. Det er så vigtigt, at vi er hele tiden opmærksomme på negative programmering, der holder os fra at opfylde flere af vores potentiale.

Årsagen til at vi tager handling er for resultatet.

3. for et resultat

Hvilke resultater er du vælger til dit liv i dag? De resultater, du har i dit liv i dag er fra de valg du har foretaget i din i går. De resultater, du vil have i dag og i fremtiden vil være fra valg du gør. Forstå, du ikke kan foretage de rigtige valg, hvis du ikke har klart defineret resultatet.

Hvilke resultater kan du vælge for dit helbred, din krop, dine spisevaner, etc?

Hvilke resultater kan du vælge for din tankegang, din holdning og dine ord, du taler?

Hvilke resultater kan du vælge for din åndelige liv? Jeg ikke sige “religion”; Jeg sagde til din “åndelige” liv?

Hvilke resultater kan du vælge for at være involveret med dit community, dine venner, etc?

Hvilke resultater du vælger du business, dit erhverv, du finanser mv?

Hvad resultaterne kan du valgte for din familie, dine relationer, osv.?

Det er vigtigt, at du udvikler en “resultatorienterede” tankegang.

4. Uanset om du har lyst eller ej.

Når du foretager et valg til at handle for et resultat, så træder hvordan du føler ikke i ligningen. Hvor mange gange skal du gøre hvad du gør, når du ikke har lyst? Hvis du har børn, hvor mange gange du får midt om natten til at tage sig af dit barn, når du ikke har lyst? Har du nogensinde gået til en business training seminar, men du har ikke lyst til det? Har du nogensinde holdt ud midt i det dårligt, at gøre en virksomhed præsentation eller foretage ekstra opkald?

I alle disse situationer var “Motivation” i drift. Du blev “motiveret.”

Vi er “motiverede” når vi foretager et valg at træffe foranstaltninger til et resultat, uanset om vi har lyst eller ej. Motivation er ikke om “følelse,” det er ganske enkelt om “valg.” Vi kan have en motiverede dag hver dag vælger vi at. Vi bør valgte at få en “laid-back” dag, der er fantastisk… Det er et valg for.

Vi begynder rejsen til staying motiveret, når vi først vide, hvad “Motivation” er.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.