Dårlig kredit anden realkreditlån

Når regninger begynder at hobe sig op for højt, kan det være svært at holde trit med betalinger. Én mulighed for at løse problemet med at have for mange regninger er at søge et andet realkreditlån. Men hvis din kredit er mindre end ønskeligt at långivere for at opnå et lån, være sikker på, at håb ikke er ud af nå. Ved at søge efter forskellige ressourcer, kan du finde, at du kvalificerer dig til en dårlig kredit anden realkreditlån.
Dårlig kredit anden realkreditlån kan være den frelsende nåde til hvad kunne kan i øjeblikket føles som en økonomisk katastrofe. Refinansiering dit hjem og indkassere på dens værdi og dens egenkapital, kan du modtage midler til at betale off høj interesse kreditkort regninger, konsolidere alle andre gæld som mindre lån, betaler for et barns collegeuddannelse, finansiering af en virksomhed, og meget mere.
De fleste nogen med dårlig kredit, uanset hvor alvorlig, kan modtage en dårlig kredit anden pant. Selv enkeltpersoner eller par med en historie af konkurs mere end ti år siden kan kvalificere sig til sådan et lån. Din kreditværdighed og scores vil spille en afgørende rolle i kvalifikationen til dårlig kredit anden realkreditlån, og din rente vil være konfigureret med din score. Generelt, ifølge Platinum Concepts, Inc. i Madison, Wisconsin (www.platinumconcepts.net) er et lån kan fås med en kredit score på 550 eller højere.
Fordele ved at opnå en dårlig kredit anden pant lån
1. dårlig kredit anden realkreditlån tilbyde personer med lav kreditværdighed og noder mulighed for at kvalificere sig til et lån og opnå finansiering når de ikke ønsker ellers kvalificerer til en konventionel lån.
2. en dårlig kredit anden pant kan tilbyde en måde at konsolidere gæld og betale udestående regninger, mens på samme tid, giver en lavere, mere overkommelig månedlig betaling. I betragtning af de grunde, hvorfor kredit score er lav, ekstravagante Køb anbefales ikke dårlig kredit lån, andet pant. Brug pengene fornuftigt vil hjælpe dig genopbygge dit kredit.
3. nedbringelse af gæld og betale den månedlige rate på tid til en dårlig kredit anden realkreditlån kan tilbyde en person mulighed for at forbedre kreditvurderinger.
4. en dårlig kredit anden realkreditlån tilbyder ofte fleksibilitet med hensyn til renter, betalingsmuligheder, og på sigt af pantet.
5. renter for de fleste dårlig kredit anden realkreditlån er fradragsberettigede.
Ulemper ved at få en dårlig kredit anden realkreditlån
1. Hvis dårlig kredit anden pant lån ikke er betalt eller som standard, er du i fare for at miste dit hjem. Betalinger skal gøres konsekvent og til tiden.
2. Rentesatsen er normalt højere for en dårlig kredit anden pant lån end for en første pant eller andre konventionelle anden realkreditlån.
3. du er på et meget højere risiko for forværring din kredit situation, hvis de månedlige lånet rater for dårlig kredit anden pant ikke betales til tiden eller er savnet.
Dårlig kredit sekunder realkreditlån kan fås fra långivere har specialiseret sig i lån til enkeltpersoner og par med dårlig kredit. Forskning långivere Læs omhyggeligt, og før du underskriver en udlejet alt, inklusive med småt. Sørg for at du forstår alt helt, og at der er ingen skjulte omkostninger er involveret. Hvis du har problemer med at finde en långiver, kan et pant mægler kunne tilbyde hjælp til at få en dårlig kredit anden realkreditlån. Pant mægler, såsom Platinum begreber, Ditech, E-udlån, udlån træ og andre, generelt arbejde med hundredvis af forskellige långivere. En mægler vil “shoppe rundt” på dine vegne, og finde en långiver, der tilbyder den laveste mulige rente baseret på din særlig kredit situation.
Realkreditmæglere er tilgængelige lokalt og nationalt plan, og kan findes i din lokale gule sider, samt på world wide web. Vælg en mægler omhyggeligt, selv om. Hvis du kender en anden person, der har brugt en, eller kender en, du kunne mødes med personligt og kontrollere deres referencer, er dette en god forholdsregel at overveje. Undersøge et pant mægler i den samme måde som du ville enhver anden långiver, og sørg for at dit lån behov vil blive opfyldt med lånet. Ikke nøjes med noget, der bare ikke synes ret.
Efter at have indhentet en dårlig kredit anden pant, bruge dine penge med omtanke. Overveje lånet en utroligt heldige “ny start” med dine finanser. Budget din indkomst omhyggeligt, således at lån betalinger kan blive gjort til tiden. Bagud på endnu en betaling vil falde din kredit score betydeligt, og dette dårlig kredit anden realkreditlån er beregnet til at gøre netop modsat, nemlig, tilbyder dig mulighed for at genopbygge dit kredit og øge din kredit score. Gøre dine betalinger til tiden, og gå ikke glip af betalinger eller dit hjem ejerskab kan være i fare.
Undgå denne risiko, ændre din finansielle fremtid med dårlig kredit anden pant. Ikke overforbrug, og ikke foretage nogen indkøb, medmindre varen er nødvendige. Hvis du har kreditkort, ødelægge alle undtagen én, og brug at ét kort kun for katastrofesituationer, som uventet auto reparationer, og betale kortet i fuld før du bruger den igen. Begynde at spare penge med hver lønseddel, du modtager, og ikke røre de penge, du indbetaler til opsparingskonto. Selv om det er blot et par dollars om ugen, stræber efter at bygge din opsparing og lade penge alene undtagen i tilfælde af en nødsituation.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.